LIFESTYLE NEWBORN FOTOSHOOT


De zwangerschap, de bevalling en de kraamweek zijn bijzondere momenten. Jullie wondertje is geboren en je blijft uren naar de kleine uk staren. Is dat echt van ons? Hebben wij zoiets moois gemaakt? JA! 
En om dit mooie gevoel vast te houden, is het natuurlijk super om dit moment voor altijd vast te leggen door middel van een lifestyle newborn fotoshoot.


 

Hoe lang duurt de reportage?

De fotoshoot zal ongeveer 1,5 à 2 uur duren. Ik neem uitgebreid de tijd zodat de fotoshoot voor het kindje en jullie fijn verloopt. Er zijn tenslotte al prikkels genoeg. Ik maak tijdens de fotoshoot gebruik van de huiselijke setting, natuurlijk licht en vooral: niet geposeerd. Hier en daar zal ik wel wat aansturen, maar ik leg het moment vast zoals het is. Tijdens de fotoshoot is er natuurlijk ruimte voor een schone luier, een slokje drinken en tijd genoeg om lekker met papa of mama te knuffelen. 

Hoe gaat een lifestyle newborn fotoshoot in zijn werk?

We zullen eerst kennismaken. Hoe is de bevalling verlopen? Hoe gaat het nu? Zijn er complicaties geweest? Waar moet ik rekening mee houden? 
En is/zijn er een grote(re) broer(s)/zus(sen) dan zal ik daar zeker veel aandacht voor hebben en ze volop betrekken bij de shoot. 

Bij lifestylefotografie gaat het om het hele plaatje. Ik wil een verhaal vertellen over de situatie zoals hij is op dat moment. Het hele gezin (ook eventuele huisdieren) doet mee tijdens de shoot. 

De interactie tussen jullie is het allermooiste om vast te leggen. Juist tijdens verzorg- en voedingsmomenten kan ik de pure emoties vastleggen.

Waarom zou je kiezen voor een lifestyle fotoshoot?

* spontane en ontspannen fotoshoot
* unieke ervaring met unieke foto's
* alles staat in het teken van jullie en jullie persoonlijke wensen
* fotografie met natuurlijke belichting

Reacties van klanten:


"Wauw, wat een prachtig album! Met tranen in onze ogen de foto's bekeken. Echt zo mooi en puur. Wat zijn we hier blij mee!"

"Met een lach en een traan van ontroering gekeken naar de prachtige foto's. Zo mooi om deze o zo bijzondere tijd zo vastgelegd te hebben en terug te kunnen kijken." 

Het verhaal van Tessa

Mason