"Vandaag is de wereld weer een stukje mooier"

De geboorte van je kindje is één van de mooiste dagen uit je leven. Hoewel het bij een bruiloft heel gewoon is om zo'n unieke dag op een schitterende wijze vast te laten leggen, is het bij een geboorte nog een vrij onbekend begrip, terwijl je ook de geboorte kunt vangen in een prachtige reportage. 

 

In tegenstelling tot wat veel mensen in eerste instantie verwachten, hoef je daarbij echt niet bang te zijn voor een onsmakelijk geheel. Integendeel: de meeste mensen zijn juist positief verrast. 

 

Bij een geboortereportage leg ik namelijk als geboortefotograaf de gebeurtenissen op een pure, mooie en integere wijze vast. Ik ga er altijd van uit dat je de foto's zonder gêne aan je kraamvisite moet kunnen laten zien. Ik breng enkele details, maar met name de sfeer en de emoties in beeld. Het eindresultaat is een dierbare en tastbare herinnering, die je nog vaak terug zult (willen) kijken en die je kindje later ongetwijfeld óók nog vaak terug zal willen zien. 

 

Want het zijn juist die onbetaalbare momenten die later goud waard zullen zijn: de liefde die te zien is tussen vader en moeder, een eerste gezinsfoto, de ontmoeting met eventuele broertjes en/ of zusjes, het moment waarop je je kindje voor het eerst vast houdt...het is allemaal zó bijzonder. 

 

En omdat geen enkele bevalling hetzelfde verloopt, is iedere geboortereportage uniek. Het is jullie persoonlijke verhaal van de dag waarop je kindje werd geboren.